Talent
Toneel
Geboren
2001
Opleiding
University of Wisconsin-Milwaukee
Theater Vooropleiding Amersfoort
Mijlpalen
Follow de Soa (Videoland serie)
The First Date, hoofdrol

AMERIKA

Het volgen van het theaterprogramma op de University of Wisconsin-Milwaukee is ‘a dream come through’. Om deze studie te financieren heb ik een crowdfunding gedaan en heel veel uren gewerkt. Met een bijdrage van het NL Talenten Fonds heb ik uiteindelijk het laatste deel van mijn collegegeld kunnen betalen en ben begonnen in Amerika!

Volg Isabelle Schoorl

Al sinds ik me kan herinneren hou ik van acteren. Sinds mijn tiende droom ik ervan naar een acteer school in Amerika te gaan. Ik heb toneellessen gevolgd en in meerdere theatervoorstellingen en short films gespeeld. Om mij voor te bereiden op audities voor toneel opleidingen ben ik naar de Theater Vooropleiding Amersfoort gegaan, waar ik heel goed begeleid ben door Jori Hermsen en Jessica Zeylmaker. Ik ben aangenomen bij meerdere scholen in Amerika maar ik heb voor Wisconsin-Milwaukee gekozen omdat deze het beste aansluit bij mijn ambities. Ik zal ontzettend hard gaan werken en me 200% gaan inzetten om al mijn donateurs trots te maken. Enorm bedankt iedereen voor alle steun!   

Volg Isabelle Schoorl

Mijlpalen

2020
Follow de Soa (Videoland), kleine rol
2020
The First Date, hoofdrol
2017
Romeo & Julia, rol van Irma
2012
High School Musical, rol van Sharpay

Geven aan Talent

Talent is een gave. Daar kunnen wij allen aan bijdragen. U kunt ook talenten financieel steunen als bedrijf, fonds of als particulier door een bedrag over te maken aan het NL Talenten Fonds. Wij zorgen er voor dat het geld terecht komt bij de talenten die een steun in de rug nodig hebben.

doneer

Share this page