Talent
Compositie
Geboren
2001
Opleiding
Conservatorium Den Haag, compositie
Mijlpalen
Premiere van 18=Dramm
Compositie van 100 uur


Synthesizer voor art-science

Een grote fascinatie heb ik voor het ontdekken van onverwachte patronen en systemen. Muziek is hier een zeer geschikt medium voor. Muziek is een tijdskunst. Voor de minor ArtScience ben ik aan het onderzoeken hoe je geluid kunt componeren en noteren. Dit kan alleen met een Waldorf Iridium synthesizer.

Volg Jurijn Jonker

Mijn droom is om muziek te kunnen gebruiken als een kennis middel waarmee je dingen in de maatschappij kunt veranderen. Ik zie mij niet alleen als componist maar ook als uitvinder en pionier om muziek naar een volgend niveau te brengen.

Ik krijg compositielessen van Martijn Padding en Peter Adriaansz op het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en krijg coaching van Robert Pravda. Voor het vak Artscience ga ik onder hun begeleiding onderzoek doen naar verschillende mogelijkheden om geluid te noteren. Hiervoor heb ik onder andere een synthesizer nodig waarvoor ik geen geld had. Dankzij een gift van het NL Talenten Fonds kan ik deze nu kopen en dit bijzondere onderzoek gaan uitvoeren.

Volg Jurijn Jonker

Mijlpalen

2020
Premiere van 18=David Dramm, Spring Festival Den Haag

Geven aan Talenten

Talenten werken keihard om de top te bereiken. Met een financiële bijdrage dragen wij bij aan een nieuwe generatie grensverleggers, hoogvliegers en recordbrekers. U kunt talenten financieel steunen als bedrijf, fonds of als particulier. Wij zorgen er voor dat het geld bij de talenten terecht komt. De talenten staan in de startblokken. Helpt u ze mee op weg naar de finish?

Doneer

Share this page