Nieuws

26 maart 2024

masterclass Andrej van brakel

Andrej van Brakel kreeg een ‘zetje-in- beweging’ van het NL Talenten Fonds voor deelname aan masterclass van het Schiermonnikoog Festival in maart, mede dankzij een donatie van een particulier.

Andrej: “Nogmaals bedankt voor de financiële bijdrage, die me heeft geholpen deel te kunnen nemen aan het muziekfestival op Schiermonnikoog afgelopen week

Lees meer

5 maart 2024

Guusje de booy

🥇 plaats voor Guusje de Booij bij de banked slalom in Laax.
Guusje: “Afgelopen weekend stonden er twee races op het programma. Vrijdag zou ik starten in Sankt Moritz bij de junior FIS wedstrijd.

Lees meer

13 februari 2024

Brian Wassink op 1

Mooie prestatie van Brian Wassink op het NK FZ-Forza Nederlandse Loterij dat gehouden werd op 2-4 februari in Topsportcentrum Almere. Brian werd met Jaimy Laurens 1e in gemengd dubbel en 2e met Ties van der Leq in heren dubbel.

Lees meer

18 januari 2024

Michel & daria EK

Michel Tsiba en Daria Danilova zijn op de EK kunstrijden in Kaunas, Litouwen, op een knappe achtste plek geëindigd. Een mooie prestatie voor dit paar.

Lees meer

18 januari 2024

prijs voor Kira

Kira van der Woerd heeft de prijs voor beste uitvoering van opdrachtcompositie gekregen in de voorronde van de Oscar Back Prijs (18-26 jaar) van het Nationaal Vioolconcours. Donderdag en vrijdag 11 en 12 januari vond de voorronde van de Oskar Back Prijs (18-26 jaar) plaats in Leeuwenbergh.

Lees meer

20 december 2023

Kim Kalee brons

Mooie prestaties van Kimberly Kalee in de Brandenburger Sprint Cup in Frankfurt op 19 december. Kim veroverde de derde plek in zowel de keirin als de sprint (UCI class-2). Hiermee heeft ze belangrijke punten verdiend voor startplekken op WK’s en Worldcups.

Lees meer

12 oktober 2023

zilver voor Dave Kientz

Mooie prestatie en nieuwe mijlpaal voor Dave Kientz, karate-ka. Op de 45e British Open van 7 oktober werd hij 2e in de heren lichtgewicht klasse, en had de snelste ‘knock-out’. Dit iconische evenement staat bekend als een van de grootste ‘full contact knock down’ toernooien in de de wereld.

Lees meer

12 oktober 2023

debuut cd Sasha Witteveen

Mooie nieuwe mijlpaal van Sasha Witteveen: de opnames van haar debuut-CD zijn klaar. Sasha: “De afgelopen dagen heb ik met Jorian van Nee (piano), Jose David Ospina (contrabas) en Brendon Heinst (CD-label TRPTK) heel hard gewerkt en alle werken van mijn Dutch Classical Talent tournee opgenomen. Ik kijk er nu op terug met een heel blij en trots gevoel omdat dit een grote mijlpaal is in mijn carrière.

Lees meer

26 september 2023

Brons voor Mitch

Mooie prestatie van triatleet Mitch Kolkman op het WK voor beloften. Als enige Nederlandse atleet bevond hij zich na een goed zwemonderdeel in de kopgroep. Na de tien kilometer lopen door de smalle straten van het Spaanse Pontevedra wist Kolkman het brons veilig te stellen. Het is zijn eerste medaille op een internationaal kampioenschap.

Lees meer

6 september 2023

Voor jullie op filmfestival

De afstudeerfilm ‘Voor Jullie’ van Geertje Hadderingh is geselecteerd voor de Studentencompetitie van het Nederlands filmfestival, dat plaatsvindt van 25 tot 29 september in Utrecht.
Geertje: “De afgelopen twee jaar heb ik mij mogen begeven in de zoektocht naar de liefde tussen mijn ouders en wat het betekent in een tijd waarin we steeds vaker uit elkaar gaan. Ik kijk er onwijs naar uit dat dit verhaal nu ook van jullie gaat worden.

Lees meer

Share this page