Nieuws

10 juni 2024

Sven Roossen naar Parijs

Sven Roosen heeft zich in Götzis gekwalificeerd voor de Olympische Spelen in Parijs 2024 voor de meerkamp atletiek. Het NL Talenten Fonds heeft Sven als een van de eerste talenten in 2021 een zetje in beweging gegeven om eigen polsstokken te kunnen kopen.

Lees meer

10 juni 2024

een 10 voor Jurre

Jurre Koopmans, cellist van het Viride Kwartet heeft een eindcijfer 10 mét onderscheiding gekregen voor zijn zijn eindexamenconcert ter afsluiting van zijn cellostudie aan het Koninklijk Conservatorium. Dit concert vond plaats op 4 juni in Amare Den Haag.

Lees meer

22 mei 2024

Mitch Kolkman naar Parijs

Triathleet Mitch Kolkman heeft zich dit weekend gekwalificeerd voor de Olympische Spelen in Parijs door zijn triathlon kwalificatie in Mexico veilig te stellen. Zijn doorzettingsvermogen en harde werk zijn een inspiratie voor ons allemaal.

Lees meer

15 mei 2024

Ovide in teaser film

Ovide van der Vlist is gecast om de hoofdrol te spelen in de teaser van de boekverfilming ‘Girl In A Glass Box’ naar het boek van Raf Lindia. De film zal worden geregisseerd door Emmy award winnares Blanche Baker.

Lees meer

6 mei 2024

goud en zilver op Science olympiade

Twee Nederlandse scholierenteams wonnen in april gouden en zilveren medailles tijdens de European Olympiad of Experimental Science (EOES) in Luxemburg. Aan deze internationale Olympiade deden 26 team uit 24 landen mee. Het winnende team bestond uit Kjeld Zwitsersloot, Jochem Kistemaker en Robert Stepanyan. Het zilveren team bestond uit Imre Bekkering , Ralph de Boer en Matthijs Ruiter.

Lees meer

25 april 2024

debuutalbum Sasha Witteveen

De voorverkoop is gestart van het debuutalbum van contrabassiste Sasha Witteveen, genaamd Into the Light. De lancering van het album zal plaatsvinden op 24 mei. Op het album staan werken van o.a. Rachmaninov, Bottesini en Foley, werken die ze gespeeld heeft in haar Dutch Classical Talent tournee. Het album is gemaakt samen met CD-label TRPTK en haar goede vrienden Jorian van Nee (piano) en Jose Gaviria (contrabas).

Lees meer

26 maart 2024

masterclass Andrej van brakel

Andrej van Brakel kreeg een ‘zetje-in- beweging’ van het NL Talenten Fonds voor deelname aan masterclass van het Schiermonnikoog Festival in maart, mede dankzij een donatie van een particulier.

Andrej: “Nogmaals bedankt voor de financiële bijdrage, die me heeft geholpen deel te kunnen nemen aan het muziekfestival op Schiermonnikoog afgelopen week

Lees meer

5 maart 2024

Guusje de booy

🥇 plaats voor Guusje de Booij bij de banked slalom in Laax.
Guusje: “Afgelopen weekend stonden er twee races op het programma. Vrijdag zou ik starten in Sankt Moritz bij de junior FIS wedstrijd.

Lees meer

13 februari 2024

Brian Wassink op 1

Mooie prestatie van Brian Wassink op het NK FZ-Forza Nederlandse Loterij dat gehouden werd op 2-4 februari in Topsportcentrum Almere. Brian werd met Jaimy Laurens 1e in gemengd dubbel en 2e met Ties van der Leq in heren dubbel.

Lees meer

18 januari 2024

Michel & daria EK

Michel Tsiba en Daria Danilova zijn op de EK kunstrijden in Kaunas, Litouwen, op een knappe achtste plek geëindigd. Een mooie prestatie voor dit paar.

Lees meer

Share this page