Scroll down

Sven Roosen

Polsstokken en speren

Mijn talent is in atletiek. Voor de hoogst mogelijke scores in atletiek is het belangrijk om eigen materialen te hebben. Met eigen polsstokken kan ik altijd springen en mijn sport nog professioneler uitvoeren. Dankzij een bijdrage van NL Talentenfonds kan ik nu eindelijk eigen materialen aanschaffen.

Volg Sven Roosen

Op mijn 6e jaar ben ik begonnen met atletiek bij GVAC in Veldhoven. Inmiddels train ik op Papendal en volg de studie sportmarketing aan de Saxion Hogeschool in Deventer. Deze zomer (2021) heb ik zilver gehaald bij de EK onder 23, en was daarmee de elfde Nederlandse atleet die met 8056 punten boven de 8000 punten scoorde. Mijn droom is deel te nemen aan de Olympische Spelen in 2024.

Voor een aantal onderdelen van atletiek is het noodzakelijk om eigen materialen te hebben voor de hoogst mogelijke scores. Niet alleen voor de trainingen maar ook voor de wedstrijden. Dit geldt bijvoorbeeld voor kogels, discussen, speren en polsstokken. In het geval van de polsstokken deel ik nu het materiaal van Papendal met vier andere atleten en komt het voor dat we tegelijkertijd deze materialen nodig hebben en er iemand niet kan springen. Met eigen polsstokken kan ik altijd springen en mijn sport nog professioneler uitvoeren. Dankzij een bijdrage van NL Talenten Fonds kan ik nu eindelijk eigen materialen aanschaffen. Meer bijdragen zijn van harte welkom op deze link van mijn crowdfundings-campagne op het Talentboek.

talentboek

Geven aan talenten

Talenten werken keihard om de top te bereiken. Met een financiële bijdrage dragen wij bij aan een nieuwe generatie grenzen-verleggers, hoogvliegers en recordbrekers.

U kunt talenten financieel steunen als bedrijf, fonds of als particulier. Wij zorgen er voor dat het geld bij de talenten terecht komt. De talenten staan in de startblokken. Helpt u ze mee op weg naar de finish?

Doneer

Share this page