Scroll down

Kimberly Kalee

baanwielrennen wegfiets

Mijn talent is baanwielrennen. Voor duurtrainingen op weg naar het EK in 2022 heb ik heel hard een nieuwe wegfiets nodig. De kosten van het baanwielrennen zijn enorm hoog en naast school en trainingen heb ik geen tijd voor een bijbaan. Ik ben enorm blij dat ik dankzij toekenning van donatie op mijn crowdfundings-campagne een nieuwe wegfiets kan kopen.

Volg Kimberly Kalee

www.kimkalee.nl

Eigenlijk deed ik aan turnen en was geïnteresseerd in atletiek. Maar dankzij mijn resultaten op de Wattbike op de Talentdag van het NOC*NSF ben ik bij het baanwielrennen terecht gekomen. Sinds mijn 14e woon ik al op Papendal in Arnhem en volg een heel intensief trainingsprogramma. In het begin vond ik het wel moeilijk om van huis weg te zijn maar na een paar maanden was ik wel gewend. Het halen van goud op de 500m in 2018 gaf mij het vertrouwen door te gaan. Inmiddels heb ik al verschillende buitenlandse wedstrijden gereden en het EK in Gent was een mooie start voor verdere ontwikkeling naar de top. Mijn ultieme droom is om ooit een Olympische wedstrijd te rijden.

Meer bijdragen voor mijn materialen zijn van harte welkom op mijn crowdfundingscampagne in het Talentboek.

talentboek

Geven aan talenten

Talenten werken keihard om de top te bereiken. Met een financiële bijdrage dragen wij bij aan een nieuwe generatie grenzen-verleggers, hoogvliegers en recordbrekers.

U kunt talenten financieel steunen als bedrijf, fonds of als particulier. Wij zorgen er voor dat het geld bij de talenten terecht komt. De talenten staan in de startblokken. Helpt u ze mee op weg naar de finish?

Doneer

Share this page