Scroll down

Bo Groot Antink

beachtennis training Italië

Hoi! Wat leuk dat je de moeite neemt even een kijkje te nemen op deze pagina. Mijn talent is beachtennis. Dromen heb je om na te jagen. Mede door steun van het NL Talenten Fonds kan ik dat nu daadwerkelijk doen. Nu kan ik een trainingsstage doen in Italië en daarmee een stap dichterbij komen bij meespelen in het wereldkampioenschap beachtennis in Italië in 2022.

Volg Bo Groot Antink

Beachtennis is een kleine maar explosief groeiende sport. het is heerlijk om buiten te staan met je blote voeten in het zand. Sinds 6 jaar speel ik beachtennis. Mijn speelpartner is Joeri Ertner en samen hebben we de lat hoog gelegd. We hebben in 2021 al in finales gestaan in Dubai, Gran Canaria en Duinkerke. We staan nu nummer 1en 2 op de ranking van Nederlandse beachtennissers.

Ons doel is om in 2022 bij de top 70 van de wereld te komen en in 2023 bij de top 30. Voor deelname aan de WK in Italië moeten wij meer en op een hoger niveau trainen. Dit kan in Italië. Met een intensieve trainingsstage kunnen wij ons maximaal ontwikkelen op weg naar het WK.

Dit avontuur kunnen wij niet aangaan zonder steun van familie, vrienden maar ook organisaties als het NL Talenten Fonds die ons helpen in de kosten. Zij maken het verschil voor ons tussen het ‘net niet halen’ of ‘wel halen’. Wij gaan ervoor, tot snel op het zand!

Bo Groot Antink

Geven aan talenten

Talenten werken keihard om de top te bereiken. Met een financiële bijdrage dragen wij bij aan een nieuwe generatie grenzen-verleggers, hoogvliegers en recordbrekers.

U kunt talenten financieel steunen als bedrijf, fonds of als particulier. Wij zorgen er voor dat het geld bij de talenten terecht komt. De talenten staan in de startblokken. Helpt u ze mee op weg naar de finish?

Doneer

Share this page