Scroll down

Faile Sol Bakker

Audities buitenland

Mijn droom is mij te ontwikkelen tot een veelzijdige danser en als choreograaf. Daarvoor moet ik zoveel mogelijk danservaring op doen. Dat kan bij een dansgezelschap. Met een bijdrage van het NL Talenten Fonds kan ik nu ook naar audities van dansgezelschappen in het buitenland en mijn kansen vergroten op een goede plek.

Volg Faile Sol Bakker

Mijn hele leven lang ben ik al aan het dansen. Ik ben begonnen bij BoysAction in Arnhem met de beginselen van ballet, breakdance en acrobatiek. Op mijn 13e ben ik begonnen op het conservatorium in Den Haag en doe daar nu de bachelor opleiding.
Dit jaar loop ik stage bij Aura Dance Theater in Kaunas in Litouwen. Ik leer hier ontzettend veel, over de danswereld, het werk, de mensen. Maar ook vooral over mezelf, over wat voor een danser ik wil zijn.
Ik zoek naar een plek bij een dansgezelschap waar ik word uitgedaagd uit mijn comfortzone te stappen, nieuwe dingen kan uitproberen en ontdekken. Waar ik mijn creativiteit kwijt kan.
In Nederland zijn niet veel dansgezelschappen en ik wil daarom graag audities doen in het buitenland. Ik heb zelfs een uitnodiging om in Australië auditie te doen.
Zonder financiële hulp kan ik alleen niet naar deze audities toe. Ik ben daarom heel blij met het steuntje in de rug van het NL Talenten Fonds. Nu kan ik mijn kansen vergroten op een plek bij een dansgezelschap waar ik mij verder kan ontwikkelen als danser en choreograaf.

video Young Talent Project

Piket Kunstprijs

Geven aan talenten

Talenten werken keihard om de top te bereiken. Met een financiële bijdrage dragen wij bij aan een nieuwe generatie grenzen-verleggers, hoogvliegers en recordbrekers.

U kunt talenten financieel steunen als bedrijf, fonds of als particulier. Wij zorgen er voor dat het geld bij de talenten terecht komt. De talenten staan in de startblokken. Helpt u ze mee op weg naar de finish?

Doneer

Share this page