Scroll down

Jelle Bakker

roeien talententeamNl

Vanuit Groningen ben ik naar Amsterdam verhuisd om te kunnen roeien in het TalententeamNL van de KNRB. We trainen dagelijks op de Bosbaan. Dankzij bijdrage van NL Talenten Fonds op mijn crowdfundings-campagne kan ik daar nu dit jaar een kamer huren.

Volg Jelle Bakker

Met roeien ben ik begonnen op aanraden van mijn opa toen ik negen was. Ik was meteen verkocht. Het meedoen aan wedstrijden, de gezelligheid van de roeivereniging (de Hunze in Groningen) en natuurlijk het winnen van de snelle jongens vond ik te gek. Ik verbreek graag persoonlijke records en wil mezelf iedere keer uitdagen. Het meedoen aan de Olympische Spelen is mijn allergrootste droom. Om op het hoogste niveau in het Talententeam van de KNRB mee te kunnen trainen moet ik wel in Amsterdam wonen. Helaas heb ik geen tijd om te werken. Ik kan ook geen studielening aanvragen omdat ik voor de studies die mij interesseren nog deelcertificaten natuur- of scheikunde moet halen. Om toch de huur te kunnen betalen ben ik een crowdfundings- campagne gestart op het Talentboek van het Yvonne van Gennip Talentfonds. Ik ben heel blij dat het NL Talenten Fonds daar ook een donatie op heeft gedaan. Meer donaties zijn van harte welkom op onderstaande link.

talentboek

Geven aan talenten

Talenten werken keihard om de top te bereiken. Met een financiële bijdrage dragen wij bij aan een nieuwe generatie grenzen-verleggers, hoogvliegers en recordbrekers.

U kunt talenten financieel steunen als bedrijf, fonds of als particulier. Wij zorgen er voor dat het geld bij de talenten terecht komt. De talenten staan in de startblokken. Helpt u ze mee op weg naar de finish?

Doneer

Share this page