Scroll down

Ava Emanuel

Trainingen en materiaal

Schermen is mijn passie. Het is een bijzondere sport die veel meer jongeren zouden moeten ontdekken. Het is een geweldige ervaring aan buitenlandse toernooien mee te kunnen doen. Het is wel een dure sport en ik ben blij dat het NL Talenten Fonds ons hierbij financieel helpt.

Volg Ava Emanuel

Schermen is een sport waar veel kosten mee gemoeid zijn. Nu ik in de Cadetten categorie val zijn de kosten enorm toegenomen door verplichte deelname aan internationale kwalificatie toernooien. De kosten van het jaarlijkse kwalificatietraject, zo’n 8000 euro voor de trainingen, de schermkampen en het schermmateriaal, moeten wij zelf betalen. Omdat mijn ouders dat niet alleen kunnen ben ik heel blij met financiële steun. Daarmee kan ik deze mooie sport op het hoogste niveau blijven uitoefenen. Meer donaties zijn van harte welkom!

Video Helden van de Velden van RTC Alkmaar

Geven aan talenten

Talenten werken keihard om de top te bereiken. Met een financiële bijdrage dragen wij bij aan een nieuwe generatie grenzen-verleggers, hoogvliegers en recordbrekers.

U kunt talenten financieel steunen als bedrijf, fonds of als particulier. Wij zorgen er voor dat het geld bij de talenten terecht komt. De talenten staan in de startblokken. Helpt u ze mee op weg naar de finish?

Doneer

Share this page