Scroll down

Hjalmer Mols

WK NIeuw-Zeeland

Mijn doel is om zo hoog mogelijk te komen op de wereld ranglijst en uiteindelijk mee te doen met de Olympische Spelen in 2028. Het WK senioren van 2023 was helemaal in Nieuw Zeeland. De reiskosten voor deze belangrijke wedstrijd kon ik als student niet zelf betalen. Ik ben heel blij met de bijdrage van het NL Talenten Fonds daarvoor.

Volg Hjalmer Mols

Sinds mijn dertiende maak ik al deel uit van de nationale jeugdselectie en sinds 2023 zit ik nu in de nationale senioren selectie. Ik heb al een heel aantal EK’s en WK’s voor het Nederlandse Squash Team mogen spelen.
Inmiddels studeer ik bewegingswetenschappen aan de VU in Amsterdam. Naast mijn studie en topsport heb ik weinig tijd voor een bijbaan. De verre reizen voor de wedstrijden zijn heel erg duur en de Squash Bond Nederland kan dat niet allemaal financieren. Ik ben daarom op zoek naar sponsoren om mij te helpen in mijn ontwikkeling op weg naar de Olympische Spelen in 2028. Ik ben heel blij met het ‘zetje in beweging’ van het NL Talenten Fonds, dat geeft mij ook veel vertrouwen in mijn talent en mogelijkheden om mijn doelen te halen.

Geven aan talenten

Talenten werken keihard om de top te bereiken. Met een financiële bijdrage dragen wij bij aan een nieuwe generatie grenzen-verleggers, hoogvliegers en recordbrekers.

U kunt talenten financieel steunen als bedrijf, fonds of als particulier. Wij zorgen er voor dat het geld bij de talenten terecht komt. De talenten staan in de startblokken. Helpt u ze mee op weg naar de finish?

Doneer

Share this page