Scroll down

Fee Suzanne de Ruiter

mASTER IN MÜNCHEN

Na een zware selectie ben ik aangenomen op de Theaterakademie August Everding in München, waar ik een Master Opera kan doen. Het is een droom die uitkomt. Dankzij steun van fondsen als het NL Talenten Fonds kan ik daar nu wonen en ook nog naar Nederland reizen voor concerten.

website Fee Suzanne

Volg Fee Suzanne de Ruiter

Als kind vond ik het al heerlijk om te zingen. Vaak kon men mij vinden zingend in mijn eentje in het bos naast de school. Of in het Nationale Kinderkoor waarmee we werken van Bach, Mahler of Britten zongen.

Niet alleen houd ik van zingen, ik houd ook van acteren, dansen en alles wat theater inhoudt. In Opera komt dat allemaal samen. Ik ben dan ook super blij dat ik verder mag leren aan de Theaterakademie in München en me daar twee jaar kan onderdompelen in de wereld van de opera.

De grootste kostenposten voor deze studie zijn de huisvestingskosten en de reiskosten voor mijn concerten in Nederland. Ik ben dan ook heel blij met deze bijdrage van het NL Talenten Fonds, die mij helpt deze studie te kunnen volgen.

Geven aan talenten

Talenten werken keihard om de top te bereiken. Met een financiële bijdrage dragen wij bij aan een nieuwe generatie grenzen-verleggers, hoogvliegers en recordbrekers.

U kunt talenten financieel steunen als bedrijf, fonds of als particulier. Wij zorgen er voor dat het geld bij de talenten terecht komt. De talenten staan in de startblokken. Helpt u ze mee op weg naar de finish?

Doneer

Share this page