Scroll down

Nienke Jonk

Zwemmen

Mijn talent is zwemmen. Het is mijn droom om deel te nemen aan de Olympische Spelen in 2024, met als tussenstap de Europese en Wereld Kampioenschappen. Naast mijn trainingen en studie heb ik geen tijd voor een bijbaantje voor alle onkosten, als reiskosten, verblijfkosten, zwemkleding of voedingssupplementen.

Volg Nienke Jonk

Ik train zes dagen per week bij HPC- Eindhoven, een opleidingscentrum van de KNZB, in het Pieter van den Hoogenband zwemstadion. Daar ben ik lid van de S-1 groep, een groep van talentvolle zwemmers die kans maken op deelname aan de Olympische Spelen, waarmee ik kan deelnemen aan trainingen in buitenland en bijvoorbeeld hoogtestages.

Ik woon op mijzelf in Eindhoven en begin daar dit jaar aan de PABO opleiding, waarvoor ik een studielening heb kunnen nemen. Hier kan ik niet de kosten van betalen die er voor het zwemmen bijkomen als reiskosten, verblijfskosten voor internationale wedstrijden, zwemkleding en voedingssupplementen. Naast mijn trainingen en studie heb ik geen tijd om een bijbaantje te nemen. Ik ben daarom een crowdfunding gestart op het Talentboek van het Yvonne van Gennip Talent Fonds en ben heel blij met de bijdrage van het NL Talenten Fonds.  Meer donaties zijn van harte welkom!

talentboek

(met dank aan foto’s van Kees-Jan van Overbeeke)

Geven aan talenten

Talenten werken keihard om de top te bereiken. Met een financiële bijdrage dragen wij bij aan een nieuwe generatie grenzen-verleggers, hoogvliegers en recordbrekers.

U kunt talenten financieel steunen als bedrijf, fonds of als particulier. Wij zorgen er voor dat het geld bij de talenten terecht komt. De talenten staan in de startblokken. Helpt u ze mee op weg naar de finish?

Doneer

Share this page