Talent
Toneel
Geboren
1998
Opleiding
Theater Vooropleiding Amersfoort
HBO HKU Audiovisuele Media
Havo
Mijlpalen
2022 rol in Dieven, TVA
2021 Streetlight Avenue, LIGHTFRAMERS

toneel in londen

Mijn talent is toneel. Acteren is voor mij in de eerste plaats een samenwerking met jezelf en je verbeelding. Dat is voor mij de beste werkstijl. Een Britse theaterschool is hierop dan ook het beste antwoord voor mij. Ik ben heel blij dat ik mijn talent in toneel verder kan ontwikkelen aan de Rose Bruford Academy in Londen. Dankzij samenwerking van de Toneel Vooropleiding Amersfoort met het NL Talenten Fonds heb ik van dit fonds een ‘zet je in beweging’ gekregen voor deze studie.

Volg Arne van der Esch

Na mijn studie audio-visuele media aan de Hoge School voor Kunsten in Utrecht ben ik naar de Theater Vooropleiding in Amersfoort gegaan. Ik ga het meeste op in het creëren van geloofwaardige karakters en verhalen vertellen via het medium film en theater. Het liefst in de Engelse taal. Alles waar ik voor werk is om kunst het grootste deel van mijn leven te maken.
Studeren in het buitenland is een grote droom van mij. Ik heb heel veel geleerd op de Theater Vooropleiding Amersfoort (TVA) en wil mij nu verder ontwikkelen in het Engels. Dit ga ik doen aan de Rose Bruford College in Londen.
Ik ben heel blij met de samenwerking van de TVA met het NL Talenten Fonds zodat ik ook van hen een financiële bijdrage heb kunnen krijgen voor deze voor mijn ontwikkeling zo belangrijke studie.

Volg Arne van der Esch

Mijlpalen

2022
Dieven, TVA
Er is iets aan de hand met het verschijnsel liefde, ArteZ
2021
The Contract, Mulhollland Academy
Streetlight Avenue , LIGTHTFRAMERS
Doodsbloei (short film)
2020
Pap (short film)
2018
Blue Remembered Hills, TG Feniks
Mefisto. TG Feniks

Geven aan Talenten

Talenten werken keihard om de top te bereiken. Met een financiële bijdrage dragen wij bij aan een nieuwe generatie grensverleggers, hoogvliegers en recordbrekers. U kunt talenten financieel steunen als bedrijf, fonds of als particulier. Wij zorgen er voor dat het geld bij de talenten terecht komt. De talenten staan in de startblokken. Helpt u ze mee op weg naar de finish?

Doneer

Share this page