Talent
Schermen
Geboren
2005
Opleiding
VWO, HollandSchermen
Mijlpalen
2021 JWK Caïro, 11e
2020 SISTA US, goud
2020 NK Senioren, brons

Trainingen en materiaal

Schermen is mijn passie. Het is een bijzondere sport die veel meer jongeren zouden moeten ontdekken. Het is een geweldige ervaring aan buitenlandse toernooien mee te kunnen doen.

Volg Ava Emanuel

Het is wel een sport waar veel kosten mee gemoeid zijn. Nu ik in de Cadetten categorie val zijn de kosten enorm toegenomen door verplichte deelname aan internationale kwalificatie toernooien. De kosten van het jaarlijkse kwalificatietraject, zo’n 8000 euro voor de trainingen, de schermkampen en het schermmateriaal, moeten wij zelf betalen. Omdat mijn ouders dat niet alleen kunnen ben ik een crowdfunding gestart op het Talentboek. Ik ben heel blij met de donatie daarop van het NL Talenten Fonds. Daarmee kan ik deze mooie sport op het hoogste niveau blijven uitoefenen. Meer donaties zijn van harte welkom!

talentboek

Mijlpalen

2021
11e plaats JWK Caïro, hoogste resultaat TeamNL Cadetten
2020
T32 EJK Kroatië, hoogste resultaat TeamNL Cadetten
Brons NK senioren, Amsterdam
15e plaats Challenge Marathon CEP Parijs
Goud SISTA US in Amsterdam
2019
Brons NJK categorie pupillen en cadetten
Goud Inflight Challenge in Bocholt Duitsland
Goud Internationaal Rijnland Sassenheim
Zilver NJK
2018
Zilver NJK
Goud Brendow Cups Moers Duitsland

Geven aan talenten

Talent is een gave. Daar kunnen wij allen aan bijdragen. U kunt ook talenten financieel steunen als bedrijf, fonds of als particulier door een bedrag over te maken aan het NL Talenten Fonds. Wij zorgen er voor dat het geld terecht komt bij de talenten die een steun in de rug nodig hebben.

Doneer

Share this page