Talent
biologie
Geboren
2006
Opleiding
Gymnasium
Mijlpalen
2023 brons Biologie Olympiade Nederland
2023 brons Internationale Biologie Olympiade

nl talentenfonds award

Mijn droomstudie is geneeskunde. Daarom ben ik geïnteresseerd in activiteiten die met deze studie te maken hebben en heb ik meegedaan aan de biologie Olympiade. De finale ronde was de Olympiade week in Bennekom. Als finalist mocht ik daarna naar de Internationale Biologie Olympiade in de Verenigde Arabische Emiraten. Een geweldige ervaring!

Volg Demian Brantjes

Naast school heb ik een aantal hobby’s. Zo speel ik al een aantal jaar piano. Liefst filmmuziek maar ook klassieke stukken. Ook tennis ik graag en loop ik met plezier hard. Mijn droomstudie is geneeskunde. Daarom ben ik geïnteresseerd in activiteiten die met deze studie te maken hebben.
De Olympiade finale week was heel intensief maar ook heel leerzaam. Ik was heel blij met NL Talenten Fonds Award voor de beste 5e-klasser. Met drie andere winnaars mocht ik naar de Internationale Biologie Olympiade in Al Ain, Verenigde Arabische Emiraten. Daar deden de beste scholieren uit 75 landen aan mee. Het was een geweldige ervaring. Ik was verrast hoeveel mensen mijn passie voor geneeskunde delen. Ik heb echt genoten van de uitdagende toetsen en het hele traject van voorbereiding op zo’n evenement. Om dan 115e van de 320 deelnemers te worden en daarvoor een bronzen medaille te ontvangen, vind ik een hele mooie prestatie. Maar dit avontuur vraagt naar meer en ik ga dan ook zeker proberen om volgend jaar weer in het internationale team te komen en mijn resultaat van dit jaar te verbeteren.

Volg Demian Brantjes

Mijlpalen

2023
NL Talenten Fonds Awars
brons Biologie Olympiade
brons Internationale Biologie Olympiade, VAE

Geven aan Talenten

Talenten werken keihard om de top te bereiken. Met een financiële bijdrage dragen wij bij aan een nieuwe generatie grensverleggers, hoogvliegers en recordbrekers. U kunt talenten financieel steunen als bedrijf, fonds of als particulier. Wij zorgen er voor dat het geld bij de talenten terecht komt. De talenten staan in de startblokken. Helpt u ze mee op weg naar de finish?

Doneer

Share this page