Talent
Zang
Geboren
1997
Opleiding
Theaterakademie August Everding, München
Mijlpalen
2021 Jonge Held Podium Witteman
2021 Cherubino in Le Nozze di Figaro
2017 Classic Young Masters Award

zang mASTER IN MÜNCHEN

Mijn talent is in zang. Na een zware selectie ben ik aangenomen op de Theaterakademie August Everding in München, waar ik een Master Opera kan doen. Het is een droom die uitkomt. Dankzij steun van fondsen als het NL Talenten Fonds kan ik daar nu wonen en ook nog naar Nederland reizen voor concerten.

website Fee Suzanne

Volg Fee Suzanne de Ruiter

Als kind vond ik het al heerlijk om te zingen. Vaak kon men mij vinden zingend in mijn eentje in het bos naast de school. Of in het Nationale Kinderkoor waarmee we werken van Bach, Mahler of Britten zongen.

Niet alleen houd ik van zingen, ik houd ook van acteren, dansen en alles wat theater inhoudt. In Opera komt dat allemaal samen. Ik ben dan ook super blij dat ik verder mag leren aan de Theaterakademie in München en me daar twee jaar kan onderdompelen in de wereld van de opera.

De grootste kostenposten voor deze studie zijn de huisvestingskosten en de reiskosten voor mijn concerten in Nederland. Ik ben dan ook heel blij met deze bijdrage van het NL Talenten Fonds, die mij helpt deze studie te kunnen volgen.

Volg Fee Suzanne de Ruiter

Mijlpalen

2021
Jonge Held in Podium Witteman, NPO 2
Cherubino in Le Nozze di Figaro, Saluzzo Opera Academy
2020
Sesto in Cleopatra (Graun), Dutch National Opera Academy
2019
EVA in opera MONTAG, operacyclus LICHT (Stockhausen), Nationale Opera & Ballet - Holland Festival
Solorecital in het Festival Young Virtuosi te Ljubljana
Aria’s o.l.v Das Neue Mannheimer Orkester, Festival Oude Muziek Utrecht
2018
Amore en Filena in Gli amori d’Apollo e di Dafne (Cavalli)
2017
Classic Young Masters Award en Publieksaward

Geef aan Talent

Talent is een gave. Daar kunnen wij allen aan bijdragen. U kunt ook talenten financieel steunen als bedrijf, fonds of als particulier door een bedrag over te maken aan het NL Talenten Fonds. Wij zorgen er voor dat het geld terecht komt bij de talenten die een steun in de rug nodig hebben.

doneer

Share this page