Talent
Film
Geboren
2001
Opleiding
Audiovisuele Media, HKU
Mijlpalen
2013- 15 Acteur/Danser in musical Billy Elliot


Film: als je aan mijn moeder komt

Voor mijn studie Audiovisuele Media van de HKU ben ik een film aan het maken als eindexamenproject. Dit brengt hoge kosten met zich mee met name voor het gebruik van apparatuur en reiskosten. Zonder externe financiering kan ik deze film niet maken. Dankzij een laatste zetje van het NL Talenten Fonds heb ik het doelbedrag van mijn crowdfunding campagne gehaald en kan nu aan de slag met filmen. Ik ben er klaar voor!

Volg Geertje Hadderingh

Mijn droom is om met films of documentaires verhalen te vertellen te die mensen in beweging zetten. Ik kies daarom voor thema’s als familie, verbondenheid en maatschappij. Mijn persoonlijke doel is om mijn werk op nationale en internationale film festivals te kunnen laten zien.

Steeds meer kinderen krijgen te maken met ouders die een punt zetten achter hun huwelijk of relatie. Nu ik zelf meer kennis maak met liefde, ervaar ik ook een angst dat liefde niet zal werken of dat ik later ook zal scheiden. Kan ik het patroon van mijn familie met gescheiden gezinnen doorbreken of is dit juist een patroon dat ik en onze maatschappij zal moeten gaan omarmen? Met dit project ga ik op zoek naar de oorzaak van de alle gestrande huwelijken in mijn familie en de definitie van liefde in de tijd van nu. Ik hoop met deze film inspiratie te kunnen bieden voor kinderen en families die zich in mijn onzekerheden over relaties en de liefde herkennen.

Meer informatie over mijn film kun je lezen door te klikken op onderstaande link.

Film: Als je aan mijn moeder komt

Voordekunst Crowdfunding Campagne

Volg Geertje Hadderingh

Mijlpalen

2019
stage bij Hazazah, productiehuis

Geven aan Talenten

Talenten werken keihard om de top te bereiken. Met een financiële bijdrage dragen wij bij aan een nieuwe generatie grensverleggers, hoogvliegers en recordbrekers. U kunt talenten financieel steunen als bedrijf, fonds of als particulier. Wij zorgen er voor dat het geld bij de talenten terecht komt. De talenten staan in de startblokken. Helpt u ze mee op weg naar de finish?

Doneer

Share this page