Talent
Film
Geboren
1999
Opleiding
VWO
Filmacademie Amsterdam
Mijlpalen
2022 Film To Break A Butterfly
2022 Film A Capella in D Mineur

film To Break A butterfly

Om af te studeren aan de Filmacademie maak je in je vierde jaar samen met een team van medestudenten je eindexamen film. Ik heb samen met Roosje Vermeulen de productie gedaan van de film To Break A Butterfly.
Mede dankzij een bijdrage van het NL Talenten Fonds hebben wij deze film kunnen produceren en vervolgens promoten op verschillende filmfestivals.

Volg Hannah Schwarz

Al van jongs af aan was ik in mijn vrienden-groepen degene die de rol van organisator op zich nam. Ik genoot er van plannen te maken en van een idee naar een concreet doel te werken. Door mijn ouders maakte ik kennis met de filmwereld. Pas toen ik erachter kwam dat er binnen een creatief beroep als filmmaker ook een rol is als producent wist ik dat ik dat wilde worden. Ik wilde naar de filmacademie.
Na mijn middelbare school heb ik een tussenjaar genomen om een portfolio op te bouwen en ben ik toegelaten tot de bachelor Productie aan de Filmacademie. Een geweldige opleiding waarin je in het laatste jaar een grote filmproductie doet. Ik heb samen met Roosje de productie van To Break a Butterfly gedaan. Deze film gaat over een steekincident in het leven van een meisje van dertien. Als je de financiering van zo’n productie niet rond krijgt kun je niet afstuderen. Ik was erg blij met een garantie van het NL Talenten Fonds om deze film te kunnen maken en een bijdrage voor de promotie van deze film. Deze film is voor mij een belangrijke springplank naar volgende projecten als filmproducent.

Film To Break a Butterfly

Volg Hannah Schwarz

Mijlpalen

2022
Eindexamen Filmacademie; To Break a Butterfly
A Capella in D Mineur
2021
Stage Millstreet Films, ANNE+
Ass. productie Bestseller Boy

2012-16
Stage Halal productiebedrijf
Figuratie in diverse speelfilms

Geven aan Talenten

Talenten werken keihard om de top te bereiken. Met een financiële bijdrage dragen wij bij aan een nieuwe generatie grensverleggers, hoogvliegers en recordbrekers. U kunt talenten financieel steunen als bedrijf, fonds of als particulier. Wij zorgen er voor dat het geld bij de talenten terecht komt. De talenten staan in de startblokken. Helpt u ze mee op weg naar de finish?

Doneer

Share this page