Talent
Toneel
Geboren
2000
Opleiding
Theater Vooropleiding Amersfoort
Acting semester- Norwalk Community College, USA
Havo
Mijlpalen
2022 rol in Dieven, TVA
2014 musical Kikker Arnhem

theater opleiding londen

Mijn talent is toneel en theater. Het is mijn doel om de professionele theaterwereld in te stappen in Engeland. Ik droom ervan op de filmset of op het toneel te staan. Ik ben heel blij dat ik mij verder kan ontwikkelen in toneel aan de Rose Bruford Academy in Londen. Dankzij samenwerking van de Toneel Vooropleiding Amersfoort met het NL Talenten Fonds heb ik van dit fonds een bijdrage gekregen voor deze studie.

Volg Ilse de Jonge

Al van jongs af aan ben ik bezig met theater. Ik deed mee aan musicals en koos het vak drama op school. Na mijn eindexamen ben ik een jaar in Amerika au pair geweest en heb daar cursussen acteren gedaan.
Terug in Nederland ben ik aangenomen op de Theater Vooropleiding Amersfoort, waar ik ontzettend veel heb geleerd en mij heb kunnen voorbereiden op audities voor vervolgopleidingen in toneel. Bij veel verschillende scholen heb ik auditie gedaan en ben bij twee opleidingen ben ik aangenomen. In New York en in Londen. Ik heb voor de school in Londen gekozen; de Rose Bruford College. Ik ben heel trots dat ik een van de 24 ben die is aangenomen van de in totaal 450 auditanten.
Voor deze studie heb ik wel in totaal 20.000 euro nodig; voor collegegeld, kost en inwoning, reiskosten, visum en verzekeringen. Voor veel beurzen kom ik met deze studie in Engeland niet in aanmerking. Ik heb daarom zelf geld verdiend met verschillende baantjes en ben een crowdfunding gestart. Met spaargeld en een bijdrage van mijn ouders kom ik nog niet aan het benodigde bedrag.
Ik ben daarom heel blij met alle donaties zoals die van het NL Talenten Fonds om deze studie te kunnen volgen die zo belangrijk is voor mijn ontwikkeling.  

Volg Ilse de Jonge

Mijlpalen

2022
eindvoorstelling Dieven, TVA
2018
eindvoorstelling vak drama
2014
hoofdrol in Musical Kikker, kindermusical Arnhem

Geven aan Talenten

Talenten werken keihard om de top te bereiken. Met een financiële bijdrage dragen wij bij aan een nieuwe generatie grensverleggers, hoogvliegers en recordbrekers. U kunt talenten financieel steunen als bedrijf, fonds of als particulier. Wij zorgen er voor dat het geld bij de talenten terecht komt. De talenten staan in de startblokken. Helpt u ze mee op weg naar de finish?

Doneer

Share this page