Talent
Tennis
Geboren
2005
Opleiding
Havo 5
Mijlpalen
2023 1e ITF Emmeloord U18
2023 1e ITF Arnhem U18

wildcard

Mijn doel is om de internationale top 100 te halen om een wildcard te krijgen bij de volwassen Futures. Ik wil daarom graag nog 6 toernooien in het buitenland spelen. Omdat ik in december geboren ben, kan ik nog maar een paar jeugdtoernooien spelen tot 31 december. Zonder steun van buitenaf kan ik dit niet financieren.

Volg James Pikkaart

Mijn hele leven staat in de vorm van tennis. Toen ik 3 jaar was begon ik met mijn eerste tennislessen en wist ik meteen al dat ik tennis het leukste vond wat er was. Toen ik 7 jaar was werd mijn zusje gscout door de tennisbond. Ik was natuurlijk heel jaloers en heb er toen alles aan gedaan om ook bij de tennisbond te mogen spelen. Ik ben inmiddels op plek 480 van de wereld gekomen maar wil bij de top 100 horen. Dan kan ik met een wildcard meedoen aan de volwassen futures. Helaas kunnen mijn ouders, met twee kinderen die tennissen op hoog niveau, niet alle wedstrijden in het buitenland of mijn tennisrackets betalen. Omdat ik in december ben geboren, kan ik nog maar een maand met de jeugd meedoen en val ik buiten de top die een beloftestatus krijgen. Ik ben daarom heel blij met een zetje in beweging van het NL Talenten Fonds om deze periode te kunnen overbruggen en nieuwe rackets kan kopen.

www.jamespikkaart.nl

Volg James Pikkaart

Mijlpalen

2023
1e ITF Emmeloord U18
1e ITF Arnhem U18
2e Amstel Park Tennis Academy NRT
3/4 Park Bathmen NRT
3/4 Lichtenvoorde NRT
2022
ITF Hasselt halve finale
ITF Livorno halve finale
2021
3/4 Nationale Kampioenschappen
1e Junior Tour Zwijndrecht
1e Junior Tour Borne
22 Junior Tour Melkhuisje
2019
1e IMG Cup

Geven aan Talenten

Talenten werken keihard om de top te bereiken. Met een financiële bijdrage dragen wij bij aan een nieuwe generatie grensverleggers, hoogvliegers en recordbrekers. U kunt talenten financieel steunen als bedrijf, fonds of als particulier. Wij zorgen er voor dat het geld bij de talenten terecht komt. De talenten staan in de startblokken. Helpt u ze mee op weg naar de finish?

Doneer

Share this page