Talent
Roeien
Geboren
2002
Opleiding
VWO, TalentteamNL Bosbaan
Mijlpalen
2021 NK Brons skiff U23
2020 NK Goud ergometer Junioren

roeien talententeamNl

Vanuit Groningen ben ik naar Amsterdam verhuisd om te kunnen roeien in het TalententeamNL van de KNRB. We trainen dagelijks op de Bosbaan. Dankzij bijdrage van NL Talenten Fonds op mijn crowdfundings-campagne kan ik daar nu dit jaar een kamer huren.

Volg Jelle Bakker

Met roeien ben ik begonnen op aanraden van mijn opa toen ik negen was. Ik was meteen verkocht. Het meedoen aan wedstrijden, de gezelligheid van de roeivereniging (de Hunze in Groningen) en natuurlijk het winnen van de snelle jongens vond ik te gek. Ik verbreek graag persoonlijke records en wil mezelf iedere keer uitdagen. Het meedoen aan de Olympische Spelen is mijn allergrootste droom. Om op het hoogste niveau in het Talententeam van de KNRB mee te kunnen trainen moet ik wel in Amsterdam wonen. Helaas heb ik geen tijd om te werken. Ik kan ook geen studielening aanvragen omdat ik voor de studies die mij interesseren nog deelcertificaten natuur- of scheikunde moet halen. Om toch de huur te kunnen betalen ben ik een crowdfundings- campagne gestart op het Talentboek van het Yvonne van Gennip Talentfonds. Ik ben heel blij dat het NL Talenten Fonds daar ook een donatie op heeft gedaan. Meer donaties zijn van harte welkom op onderstaande link.

talentboek

Volg Jelle Bakker

Mijlpalen

2021
NK Brons skiff U23
2020
NK Goud ergometer junioren
2019
NK Goud ergometer junioren
2018
NK Goud Ergometer J16 + Nederlands Record
NK Goud Dubbeltwee J16
NK Goud Skiff J16
NK Brons J16

Geven aan Talenten

Talent is een gave. Daar kunnen wij allen aan bijdragen. U kunt ook talenten financieel steunen als bedrijf, fonds of als particulier door een bedrag over te maken aan het NL Talenten Fonds. Wij zorgen er voor dat het geld terecht komt bij de talenten die een steun in de rug nodig hebben.

Doneer

Share this page