Talent
Baanwielrennen
Geboren
2002
Opleiding
CTO Papendal Topsportprogramma
HBO Facility Managament HAN Nijmegen
Mijlpalen
2021 KNWU U23 Sprint Selectie
2019 goud NK 500m junioren
2019 goud NK teamsprint
2018 goud NK 500m junioren

baanwielrennen wegfiets

Mijn talent is baanwielrennen. Voor duurtrainingen op weg naar het EK in 2022 heb ik heel hard een nieuwe wegfiets nodig. De kosten van het baanwielrennen zijn enorm hoog en naast school en trainingen heb ik geen tijd voor een bijbaan. Ik ben enorm blij dat ik dankzij toekenning van donatie op mijn crowdfundings-campagne een nieuwe wegfiets kan kopen.

Volg Kimberly Kalee

www.kimkalee.nl

Eigenlijk deed ik aan turnen en was geïnteresseerd in atletiek. Maar dankzij mijn resultaten op de Wattbike op de Talentdag van het NOC*NSF ben ik bij het baanwielrennen terecht gekomen. Sinds mijn 14e woon ik al op Papendal in Arnhem en volg een heel intensief trainingsprogramma. In het begin vond ik het wel moeilijk om van huis weg te zijn maar na een paar maanden was ik wel gewend. Het halen van goud op de 500m in 2018 gaf mij het vertrouwen door te gaan. Inmiddels heb ik al verschillende buitenlandse wedstrijden gereden en het EK in Gent was een mooie start voor verdere ontwikkeling naar de top. Mijn ultieme droom is om ooit een Olympische wedstrijd te rijden.

Meer bijdragen voor mijn materialen zijn van harte welkom op mijn crowdfundingscampagne in het Talentboek.

talentboek

Volg Kimberly Kalee

Mijlpalen

2021
KNWU U23 Sprint Selectie
2019
goud NK sprint 500m junioren
2019
goud NK teamsprint
2018
goud NK 500m junioren

Geven aan Talent

Iedere bijdrage aan ontwikkeling van toptalent in Nederland is welkom.

U kunt talenten financieel steunen als bedrijf, fonds of als particulier door een bedrag over te maken aan het NL Talentenfonds.

Wij zorgen er voor dat het geld bij de talenten terecht komt.

Doneer

Share this page