Talent
Triathlon
Geboren
2002
Opleiding
NTC Sittard
Sportmarketing Johan Cruyff Academy
Mijlpalen
2021 1e Europa Cup junior Bled Slovenië
2021 1e NK Triathlon
2021 1e teamcompetities Almere

triathlon

Het mooie van triatlon vind ik de diversiteit van zwemmen, fietsen en hardlopen en daarmee terecht komen op zoveel mooie plekken van de wereld. Kosten zijn al snel 500 euro per wedstrijd. Ik ben heel blij met een donatie van het NL Talenten Fonds om aan triathlon wedstrijden mee te kunnen doen.

Volg Mitch Kolkman

www.mitchkolkman.nl

Op mijn vijftiende ben ik begonnen met triatlon. Ik ben vorig jaar van RTC Alkmaar naar NTC in Sittard verhuisd om mij volledig te kunnen focussen op de sport. Na dit tussenjaar ben ik nu begonnen aan de studie Sportmarketing aan de Johan Cruyff Academy. Om ervaring op te doen en een ranking op te bouwen in de triathlon, doe ik mee aan buitenlandse wedstrijden. Deze kosten al snel 500 euro per wedstrijd. Daarnaast heb ik nog mijn kosten voor materialen, huur en boodschappen. Ik ben daarom een crowdfunding gestart op het Talentboek van het Yvonne van Gennip Talentfonds en ben heel blij dat het NL Talenten Fonds daar zo’n grote donatie op heeft gedaan. Meer donaties zijn van harte welkom!

talentboek


Volg Mitch Kolkman

Mijlpalen

2021
1e Europa Cup Junior, Bled Slovenië
1e NK Triathlon
1e teamcompetities Almere
7e Europa Cup Caorle junior
17e EK Triathlon
7e EK Mixed Relay
2020
2e Super League Arena Games Rotterdam
2019
3e NK 1500m (KB)
2018
2e NK open water zwemmen

Geef om Talent

Talenten werken keihard om de top te bereiken. Met een financiële bijdrage dragen wij bij aan een nieuwe generatie grensverleggers, hoogvliegers en recordbrekers. U kunt talenten financieel steunen als bedrijf, fonds of als particulier. Wij zorgen er voor dat het geld bij de talenten terecht komt. De talenten staan in de startblokken. Helpt u ze mee op weg naar de finish?

Doneer

Share this page