Talent
Piano
Geboren
2004
Opleiding
Academie Muzikaal Talent Utrecht
Mijlpalen
2021 NL Talenten Fonds Award
2021 laureaat Classic Young Masters
2019 1e prijs YPF Junior Concours

piano masterclass

Mijn talent is piano spelen. Heel erg blij ben ik met het winnen van de eerste NL Talenten Fonds Award bij de Meesterproef van Classic Young Masters op 7 november 2021. Met deze prijs kan ik een aantal Masterclasses volgen die een welkome aanvulling zijn op mijn lessen van Marjès Benoist aan de Academie Jong Muzikaal Talent in Utrecht.

Volg Philip Karmanov

Dit jaar (2021) doe ik eindexamen gymnasium en onderzoek waar ik mijn studie als uitvoerend musicus wil voortzetten. Ik sta heel graag op het podium om mijn liefde voor de muziek te delen met het publiek. Het vaakst speel ik solo maar ik vind het ook heel boeiend om kamermuziek te spelen. Ik speel vaak samen met violiste Kira van der Woerd. Als ik geen piano speel, ben ik graag muziek aan het luisteren, aan het schaken of buiten aan het fietsen.

Volg Philip Karmanov

Mijlpalen

2021
NL Talenten Fonds Award
2021
Laureaat Classic Young Masters
2021
3e prijs Prinses Christina Concours
2020
Finalist Steinway Piano Concours
2019
1e prijs YPF Junior Piano Concours

Geven aan Talenten

Talenten werken keihard om de top te bereiken. Met een financiële bijdrage dragen wij bij aan een nieuwe generatie grensverleggers, hoogvliegers en recordbrekers. U kunt talenten financieel steunen als bedrijf, fonds of als particulier. Wij zorgen er voor dat het geld bij de talenten terecht komt. De talenten staan in de startblokken. Helpt u ze mee op weg naar de finish?

Doneer

Share this page