Talent
Dansen Latin
Geboren
2006
Opleiding
Havo
Double V dansteam
Mijlpalen
2021 8e WK Double V formatie-team
2021 3e NK junioren
2021 1e NK formatie

Privéles kampioenen

Mijn droom is achter de Nederlandse vlag internationale dansvloeren op te lopen en te genieten van al dat dansgeweld. Om samen met mijn danspartner Glenn aan de internationale wedstrijden mee te kunnen doen heb ik extra privélessen nodig. Dankzij steun van het NL Talenten Fonds kunnen wij als danspaar lessen volgen bij Julie Fryer.

Volg Renske Borst

Met ingang van mei 2021 heb ik een danspartner gevonden in Glenn (13 jaar) en hebben we al me gedaan aan nationale en internationale wedstrijden. Dit jaar verlaten we de Junior II klasse en starten we in de Youth-klasse omdat ik 16 ben geworden. We trainen nu ongeveer 16 uur per week. Naast de groepslessen zijn voor ons de privé lessen heel belangrijk omdat we daar onze eigen choreo’s kunnen behandelen en onze techniek kunnen verbeteren. Naast dansen met Glenn dans ik ook in het DoubleV latin-formation team. In mei 2022 gaan we naar Wenen voor het EK. Dansen is wel een dure sport en naast school en de danslessen heb ik geen tijd voor een bijbaantje. Ik ben heel blij dat het NL Talenten Fonds een donatie heeft gedaan op mijn crowdfundings- campagne van het Talentboek van het Yvonne van Gennip Talent Fonds. Meer donaties daarop zijn van harte welkom!

talentboek

Volg Renske Borst

Mijlpalen

2021
WK formatie, 8e plek
NK formatie, 1e plek
NK individueel, 3e plek
Rotterdam open, 18e

Geven aan Talenten

Talenten werken keihard om de top te bereiken. Met een financiële bijdrage dragen wij bij aan een nieuwe generatie grensverleggers, hoogvliegers en recordbrekers. U kunt talenten financieel steunen als bedrijf, fonds of als particulier. Wij zorgen er voor dat het geld bij de talenten terecht komt. De talenten staan in de startblokken. Helpt u ze mee op weg naar de finish?

Doneer

Share this page