Talent
Dansen Latin
Geboren
2006
Opleiding
Havo
Mijlpalen
2023 8e WK DoubleV team
1e NK DoubleV team
1e NK 10-dans U21
2022 1e NK 10-dans Youth

stijldans lessen

Ons talent is stijldansen. We dansen op topsportniveau (met NOC*NSF status) latin, standaard en formatie. We zijn niet alleen te vinden op de Nederlandse, maar regelmatig ook op de internationale wedstrijdvloer. Het dansen tussen nationale en internationale top-paren geeft ons een enorme boost. We zijn ambitieus en willen telkens het beste laten zien; wij zijn nog lang niet uitgeleerd! Dankzij steun van het NL Talenten Fonds kunnen wij als danspaar extra privélessen volgen bij Julie Fryer en Euvgenia Parakhina.

Volg renske & glenn

Renske en Glenn
Sinds 2021 zijn wij, Renske Borst en Glenn de Groot, een danspaar in stijldansen. We hebben al mooie resultaten bereikt. We zijn o.a. meervoudig Nederlands Kampioen in onze leeftijdsklasse in de 10-dans (allround) en met het formatieteam. Naast onze trainingen met het team, trainen wij samen vele uren in Hoorn en Amsterdam. Daar volgen wij ook onze groeps- en privélessen met toptrainers.

Wedstrijd voorbereiding
Op het moment trainen wij in de eerste plaats voor het NK begin juni, maar ook voor een grote internationale wedstrijd in Duitsland en Holland Masters in oktober. Naast de groepslessen zijn privélessen daarvoor voor ons heel belangrijk. Deze lessen hebben wij niet alleen nodig voor het tot in detail verbeteren van onze techniek, beweging en performance, maar ook voor het uitdenken en uitwerken van nieuwe choreo’s. Met een financiële bijdrage kunnen wij deze extra lessen nemen van topdocenten en zo goed voorbereiden op de aankomende wedstrijden.

Donaties
Wij zijn heel blij dat het NL Talenten Fonds een donatie heeft gedaan op onze crowdfundings- campagne van het Talentboek van het Yvonne van Gennip Talent Fonds. Meer donaties zijn van harte welkom via de doneerknop op deze site van het NL Talenten Fonds of op het Talentboek.

photocredits
SDN, Ines Schutte & Quido van Hien (latin) RobRonda dancesport photography (ballroom)

Volg renske & glenn

Mijlpalen

2023
8e WK DoubleV formatieteam
1e NK DoubleV formatieteam
1e NK 10-dans U21
2022
1e NK 10-dans Youth
2021
8e in WK formatie
1e in NK formatie
3e in NK individueel
18e Rotterdam open

Geven aan Talenten

Talenten werken keihard om de top te bereiken. Met een financiële bijdrage dragen wij bij aan een nieuwe generatie grensverleggers, hoogvliegers en recordbrekers. U kunt talenten financieel steunen als bedrijf, fonds of als particulier. Wij zorgen er voor dat het geld bij de talenten terecht komt. De talenten staan in de startblokken. Helpt u ze mee op weg naar de finish?

Doneer

Share this page