Talent
Karate
Geboren
2007
Opleiding
Havo 4
Mijlpalen
2023 EjK U21, 5e
2023 Sen5 Duitsland, 1e
2022 WjK U21, 2e

karate kwalificatiewedstrijd

Karate is mijn passie. Als ik niet karaat word ik ongelukkig. Het is een sport waarin respect voor elkaar hoog staat. Het is voor mij een manier van leven. Mijn grote doel is deelnemen aan de Olympische Spelen van 2028.
Om in 2024 aan het EjK en WjK deel te nemen moet ik mij kwalificeren bij wedstrijden in het buitenland. Mijn ouders kunnen dit niet betalen. Dankzij de bijdrage van het NL Talenten Fonds kan ik nu naar de Youth League La Coruña in Spanje
.

Volg Thomas Krijnen

In ben begonnen met karate toen ik zes jaar oud was. Inmiddels maak ik deel uit van de Nationale Kernploeg Kumite. Ik reis zes dagen in de week voor trainingen vanuit Brabant naar Rotterdam. Ik train daar bij Unity 99 Academy en de Karate Bond Nederland.
Na het behalen van de WK finale in 2022 sta ik nu op nr 2 van de WKF World Ranking. Om me te kunnen kwalificeren voor EjK en WjK in 2024 moet ik naar wedstrijden in het buitenland. Dit jaar zijn deze wedstrijden in Frankrijk, Luxemburg, Spanje, Kroatië, Polen en Italië. Mijn ouders kunnen dit niet allemaal zelf betalen. Ik ben afhankelijk van fondsen en sponsoren om deze mooie sport op dit niveau te kunnen doen.
Ik ben heel erg blij dat het NL Talenten Fonds mij wil steunen om naar de kwalificatie-wedstrijd in Spanje te kunnen gaan.

lees meer

Mijlpalen

2023
5e, EK U21, Cyprus
1e. Sen5 Rhein Shiai Duitsland
2022
5e, K1 Youth League, Venetië
zwarte band
2e WK U21 Karate Konya Turkije
kwartfinale EJK Praag
2e NK
1e Rheinland Palz Open, Duitsland
2e Banzei Cup, Berlijn, Duitsland


2021
1e NK
1e ONJK
2e Lion Cup, Luxemburg
3e Banzei Cup, Berlijn Duitsland
7e K1 Youth League Limasol Cyprus

Geven aan Talenten

Talenten werken keihard om de top te bereiken. Met een financiële bijdrage dragen wij bij aan een nieuwe generatie grensverleggers, hoogvliegers en recordbrekers. U kunt talenten financieel steunen als bedrijf, fonds of als particulier. Wij zorgen er voor dat het geld bij de talenten terecht komt. De talenten staan in de startblokken. Helpt u ze mee op weg naar de finish?

Doneer

Share this page