Talent
Toneel
Geboren
2008
Opleiding
Codarts Lyceum
Mijlpalen
2023 Pugsley in The Addams Family
2021 Friedrich in The Sound of Music
2020 Mickey in Annie the musical

Musicall factory

Mijn droom is om na de middelbare school een hbo vakopleiding te kunnen volgen om daarna te kunnen schitteren in het theater of in films. Ik ben aangenomen op de vooropleiding Musicall Factory, maar ik moet daar wel voor naar Tilburg reizen. Ik ben heel blij dat het NL Talenten Fonds vertrouwen in mijn talent heeft en mij een zetje geeft om extra lessen te kunnen betalen.

Volg Tim Benjamin

Vanaf mijn zevende speel ik in landelijke musicals en toneel producties als Ciske de Rat en Annie The Musical. Ook spreek ik als stemacteur stemmen in voor films en series en zing liedjes in. Ik wist al jong dat ik verder wil gaan in dit vak.

Vakopleiding
Mijn droom is om na de middelbare schoot een hbo vakopleiding te kunnen volgen om daarna te kunnen schitteren in het theater of in films.
Om mijn droom waar te kunnen maken werk ik elke dag aan de drie belangrijke vaardigheden: zingen, acteren en dansen. Het aantal mensen dat aangenomen kan worden op een vakopleiding is niet groot en veel mensen hopen op een plek op de vakopleiding. Een goede voorbereiding is daarom heel belangrijk.

Extra lessen
Ik ga naar een middelbare school, waar ik elke dag muzieklessen kan volgen naast de gewone schoolvakken. Daarnaast volg ik op vrijdagavond en zaterdag nog extra lessen om mij voor te bereiden op de toelating tot de vervolgopleiding en volg ik extra zanglessen. Het is soms zwaar om alles te combineren, maar ik ervaar veel steun uit mijn omgeving en ik heb ontzettend fijne docenten waar ik veel van leer. Dit is wat ik het allerliefste doe.

Zetje gekregen
Ook de steun vanuit het NL Talenten Fonds is voor mij heel belangrijk. Met een bijdrage kan ik een deel van de extra lessen betalen die mij helpen mijn talent verder te ontwikkelen.
Ik ben het NL Talenten Fonds enorm dankbaar voor hun bijdrage en het vertrouwen in mijn talent.

www.tim-benjamin.nl

Mijlpalen

2023
Pugsley in The Addams Family
2022
De Peperbollen, dubbing Rafael
Paw Petrol, dubbing Ryder
2021
Friedrich in The Sound of Music
Casa Grandes, dubbing Carl
2020
Lied Hey Joh uit Fei Fei en de Maan
Dubbing Chin uit Fei Fei en de Maan
Mickey in Annie de musical
2019
Winterefteling Kinderkoor
2018
Rudolf in Elisabeth in Concert, Soestdijk
2017
Dorus in Ciske de Rat de musical
Bud Porter in Moeders en Zonen
2015
Kleine jongen in Billy Elliot de musical

Geven aan Talenten

Talenten werken keihard om de top te bereiken. Met een financiële bijdrage dragen wij bij aan een nieuwe generatie grensverleggers, hoogvliegers en recordbrekers. U kunt talenten financieel steunen als bedrijf, fonds of als particulier. Wij zorgen er voor dat het geld bij de talenten terecht komt. De talenten staan in de startblokken. Helpt u ze mee op weg naar de finish?

Doneer

Share this page