Talent
Viool
Geboren
2000
Opleiding
University Music, Wenen
Conservatorium Amsterdam
Mijlpalen
2018 1e prijs PCC Concours
2017 Debuuttournee Canada, VS

viool internationale concoursen

Mijn talent in viool. Al sinds ik zeven jaar oud ben droom ik van een carrière als internationaal solist. Muziek maken en reizen gaan inmiddels hand in hand voor mij en dankzij steun van het NL Talenten Fonds kan ik me nu gaan focussen op deelname aan de allergrootste internationale viool concoursen. Ik moet hier specifiek repertoire voor opnemen ter aanmelding en ook komen er flinke reis- en verblijfskosten bij kijken. Zelf kan ik dit niet bekostigen, ik ben het fonds dus eeuwig dankbaar!

Volg Tim de Vries

Na mijn studie aan het Conservatorium van Amsterdam deed zich de kans voor om te gaan studeren bij Boris Kuschnir in Wenen. Hij staat bekend als één van de meest gerenommeerde vioolpedagogen wereldwijd en het was al jaren een tienerdroom van mij om in zijn klas te studeren. Dus greep ik die kans direct met twee handen aan. Inmiddels ben ik ontzettend verliefd op deze prachtige stad, de absolute hoofdstad van de klassieke muziek. Ik zie mezelf hier later wel wonen! De afgelopen jaren heb ik concerten mogen geven in onder andere Duitsland, Italië, Oostenrijk, Zwitserland, Engeland, Canada, Griekenland en de Verenigde Staten. Ik hoop deze lijst zeker aan te vullen in de toekomst.

Het meedoen aan een concours is een echte test: de talloze uren aan voorbereiding komen onder druk te staan en dat is voor mij als musicus erg belangrijk. Hoe om te gaan met die spanning, zenuwen en adrenaline, leer je alleen op het podium. Ook ontvang je vaak hele nuttige feedback van de vakjury, waarmee ik hoop verder te komen in mijn ontwikkeling als artiest.

Mijlpalen

2018
1e prijs nationale finale Prinses Christina Concours
2018
Persprijs Prinses Christina Concours
2017
Debuut tournee Canada en Verenigde Staten

Geven aan Talenten

Talenten werken keihard om de top te bereiken. Met een financiële bijdrage dragen wij bij aan een nieuwe generatie grensverleggers, hoogvliegers en recordbrekers. U kunt talenten financieel steunen als bedrijf, fonds of als particulier. Wij zorgen er voor dat het geld bij de talenten terecht komt. De talenten staan in de startblokken. Helpt u ze mee op weg naar de finish?

Doneer

Share this page