Talent
Toneel
Geboren
2000
Opleiding
Theater Vooropleiding Amersfoort
Dutch Academy of Performing Arts
VMBO TL
Mijlpalen
2021 rol in NPO serie Flexe Meiden
2020 rol in musical Imaginary

toneel Rose bruford college

Mijn talent is toneel. Al van kleins af aan droom ik er van om in Engeland te wonen, ook omdat ik een enorme Harry Potter fan ben. Ik wil actrice worden omdat ik voor geen ander vak een grotere passie heb dan voor toneel. Ik ben heel blij dat ik mijn talent verder kan ontwikkelen in toneel aan de Rose Bruford Academy in Londen. Dankzij samenwerking van de Toneel Vooropleiding Amersfoort met het NL Talenten Fonds heb ik van dit fonds een bijdrage gekregen voor deze studie.

Volg Vera Peetoom

Vroeger was ik bang om te zeggen dat ik actrice wilden worden. Veel mensen hebben daar een mening over: ‘Daar kun je toch nooit je geld mee verdienen?’ of ‘Daar word je later toch niet serieus mee genomen?’ Nu kan ik me daar over heen zetten en denk aan wat mij gelukkig maakt. Ik wil actrice worden.
Het opgaan in een personage, het totaal iemand anders zijn. Het mooie aan acteren vind ik het inspireren van anderen. Mensen laten huilen, lachen en nadenken. Het creëren van een totaal andere wereld in jezelf is een mooie reis.
Altijd heb ik al willen studeren in Engeland maar durfde de stap niet te maken. Tot ik bij de Theater Vooropleiding Amersfoort (TVA) kwam en zij mij hebben voorbereid op audities in Engeland.
Ik ga in Londen de acting course volgen aan de Rose Bruford Academy. Ik heb hier heel hard voor gewerkt om dit avontuur mogelijk te maken. Het is wel heel erg duur en ik ben blij met de samenwerking van de TVA met het NL Talenten Fonds zodat ik ook van hen een financiële bijdrage heb kunnen krijgen als laatste stapje op weg naar het verwezenlijken van mijn droom.

Mijlpalen

2021
rol in NPO serie Flexe Meiden
2020
Deel 0 actrice Trojan Wars, HNT Educatie
2019
De Val, korte speelfilm
2018
Als...,, korte speelfilm

Geven aan Talenten

Talenten werken keihard om de top te bereiken. Met een financiële bijdrage dragen wij bij aan een nieuwe generatie grensverleggers, hoogvliegers en recordbrekers. U kunt talenten financieel steunen als bedrijf, fonds of als particulier. Wij zorgen er voor dat het geld bij de talenten terecht komt. De talenten staan in de startblokken. Helpt u ze mee op weg naar de finish?

Doneer

Share this page