Talent
Piano
Geboren
1998
Opleiding
Accademia Pianistica di Imola, Italië
Mijlpalen
2019 1e prijs YPF Grand Prix
2017 Classic Young Masters Award

Studie Italië

Piano is mijn talent. Mijn droom is om concertpianiste te worden en de harten van het publiek te veroveren in een zaal als die van het Concertgebouw in  Amsterdam. Dankzij steun van fondsen als het NL Talenten Fonds kan ik nu piano lessen volgen bij Enrico Pace in Italië en mij voorbereiden op deelname aan het Koningin Elisabeth Concours.

Volg Yang Yang Cai

www.yangyangcai.com

Voor mij is het de ultieme uitdaging om te spelen in de mooiste zalen van de wereld en daarbij een intieme sfeer te creëren. Op die manier wil ik samen spelen met beroemde orkesten, dirigenten en musici. En misschien kan ik dan wel deelnemen aan het volgende Koningin Elisabeth Concours?

Na mijn studie bij Jan Wijn in Amsterdam studeer ik nu bij Enrico Pace aan de Accademia Pianistica di Imola in Italië. Ik heb inmiddels een behoorlijke studieschuld opgebouwd. Dankzij bijdragen van fondsen als het NL Talenten Fonds kan ik nu drie jaar in Italië studeren. Graag laat ik mijn muzikale ontwikkelingen horen tijdens mijn concerten voor jullie in Nederland!

Mijlpalen

2019
1e prijs - Young Pianist Foundation Grand Prix Youri Egorov
2017
Classic Young Masters Award
2013
1e Prijs - Young Pianist Foundation Junior Categorie
2012
1e Prijs - Steinway Piano Concours Categorie B
2008
1e Prijs - Steinway Piano Concours Categorie A
2006
1e - Nationaal Concours Young Music Talent

Geven aan talenten

Talenten werken keihard om de top te bereiken. Met een financiële bijdrage dragen wij bij aan een nieuwe generatie grensverleggers, hoogvliegers en recordbrekers.

U kunt talenten financieel steunen als bedrijf, fonds of als particulier. Wij zorgen er voor dat het geld bij de talenten terecht komt. De talenten staan in de startblokken. Helpt u ze mee op weg naar de finish?

doneer

Share this page