Kim Kalee brons

Kim Kalee brons

20 december 2023

Mooie prestaties van Kimberly Kalee in de Brandenburger Sprint Cup in Frankfurt op 19 december. Kim veroverde de derde plek in zowel de keirin als de sprint (UCI class-2). Hiermee heeft ze belangrijke punten verdiend voor startplekken op WK’s en Worldcups.
Kim; ” Het was een mooi, divers internationaal veld. Er reden meiden mee uit mijn U23 categorie, maar ook dames van elite en zelfs iemand die 2e op de spelen in Tokyo sprint was! Het was dus mooi om te zien dat ik zowel sterker ben geworden als tactische stappen heb gemaakt. Na een derde plek op de sprint was mijn weekend eigenlijk al gemaakt. Ik was die dag van 8-22:30 op de baan dus die hakte er aardig in! Toch de volgende dag nog een mooie derde plek behaald. Ik denk met wat meer herstel dat daar meer in had gezeten maar mag zeker niet ontevreden zijn!”

Naar nieuws

Share this page