Talent
Karate
Geboren
2003
Opleiding
HBO Finance, Tax and Advice
Mijlpalen
2022 1e U20 Praag Open
2019 1e EK U18 Portugal

karate trainingskamp

Kyokushin Karate is een full-contact vorm van karate en staat bekend als een harde vechtsport waarbij respect en discipline voorop staan. Trainingskampen zijn daarom essentieel om het niveau van de wereldtop te bereiken. Met een bijdrage van het NL Talenten Fonds voor mijn talent ontwikkeling kan ik naar een belangrijk trainingskamp.

Volg Dave Kientz

Sinds mijn vijfde ben ik begonnen met Kyokushin Karate. Mijn grote droom is om wereldkampioen te worden bij de volwassenen. Hiervoor ben ik ontzettend hard aan het trainen.

Omdat de sport Kyokushin Karate niet door NOC NSF financieel gesteund wordt moet ik al sinds het begin alles zelf bekostigen. Naast mijn HBO studie Finance, Tax en Advice aan de Hogeschool in Rotterdam moet ik daarom alle zeilen bijzetten met een bijbaan om de kosten te dekken.

Samen met mijn coaches en trainers heb ik een plan uitgestippeld dat mij moet brengen naar het WK in Spanje in juni 2022. Ik ben enorm blij met financiële steun van het NL Talentenfonds zodat ik nu kan deelnemen aan een trainingskamp in Frankrijk en Nederland (Papendal) om aansluiting te vinden bij de wereldtop.

Dave Kientz

Mijlpalen

2022
Praag Open U20, 1e
2019
Portugal EK U18, 1e

Geef om Talent

Talenten werken keihard om de top te bereiken. Met een financiële bijdrage dragen wij bij aan een nieuwe generatie grensverleggers, hoogvliegers en recordbrekers. U kunt talenten financieel steunen als bedrijf, fonds of als particulier. Wij zorgen er voor dat het geld bij de talenten terecht komt. De talenten staan in de startblokken. Helpt u ze mee op weg naar de finish?

Doneer

Share this page