Voor jullie op filmfestival

Voor jullie op filmfestival

6 september 2023

De afstudeerfilm ‘Voor Jullie’ van Geertje Hadderingh is geselecteerd voor de Studentencompetitie van het Nederlands Film Festival (NFF), dat plaatsvindt van 25 tot 29 september in Utrecht.
Geertje: “De afgelopen twee jaar heb ik mij mogen begeven in de zoektocht naar de liefde tussen mijn ouders en wat het betekent in een tijd waarin we steeds vaker uit elkaar gaan. Ik kijk er onwijs naar uit dat dit verhaal nu ook van jullie gaat worden, nadat het de afgelopen jaren zo van mij en van de crew is geweest.
Je kunt de film zien op:
✨Go short Arnhem: 8 september, Gelders kort blok 1 19:00 @goshort
✨Nederlands film festival: 23 september, studenten competitie 4 21:30 @nederlandsfilmfestival

Naar nieuws

Share this page