zilver voor Riad bouhmida

zilver voor Riad bouhmida

6 september 2023

Mooie prestatie van Riad Bouhmida op EK Taekwondo in Tallinn, Estland op 25 august, in de categorie junioren (-59 kg) met een zilveren medaille.
Riad:‘Ik heb na 5 zware wedstrijden tegen Oostenrijk, Cyprus, Kroatië, Polen en Duitsland de zilveren medaille weten te veroveren. Het is voor het eerst dat Nederland een zilveren medaille behaalt op het Europees Kampioenschap junioren, een historisch moment dus!
Ik ben het u erg dankbaar, want u heeft een immense rol gespeeld in mijn prestatie. Ik heb me enkel kunnen kwalificeren voor het EK door uw financiële hulp, waardoor ik kon afreizen naar de internationale kwalificatiewedstrijden. Ik ben blij dat ik de kans heb gehad om mezelf op zo’n groot eindtoernooi te kunnen bewijzen. Ik kijk ernaar uit om in de toekomst samen nog meer grootse dingen te bereiken en meer mooie prestaties neer te zetten’.

Naar nieuws

Share this page